Concept Design

In ieder ontwerp zit een verhaal, een lijn. Heb jij een kantoor, een winkel of een restaurant en mis je een geheel met jouw visie? Waar jouw bedrijf voor staat? Ik help jou met het creëren van een sterk concept design zodat jouw klanten meteen zien waar jij voor staat. 

Jouw visie leidend maken in je interieur

Concept design, meer dan alleen mooie meubels 

Jij weet als geen ander waarom jij een bedrijf bent gestart. Achter jouw bedrijf zit een verhaal, een visie en waarschijnlijk ook een boodschap. Maar hoe vertaal je je visie in je interieur? Hoe kan jij je boodschap overbrengen aan je klanten?
 
StudioZL kan je daarbij helpen. Samen met jou ga ik onderzoeken waar je voor staat en wat je wilt uitstralen. Na een uitgebreid onderzoek vertaal ik jouw boodschap in beeld en ontwikkel ik eromheen een concept wat meteen herkenbaar is voor jou. 

Wat is het verschil tussen een interieurontwerp en concept design?

Goeie vraag en je bent niet de enige die dit zich afvraagt. Eigenlijk weinig. Want bij beide kijk ik naar wie je bent en waar je voor staat. Maar bij een interieurontwerp is het meer persoonlijk. Dan kijken we meer naar waar je woont, wat je hobby’s of interesse zijn. Bij een concept desgin kijken we naar waar je voorstaat en vooral hoe je herkenbaar kan worden. Jouw interieur, of het nu voor een winkel, kantoor of restaurant is, moet meteen herkenbaar zijn als zijnde jouw bedrijf. Wij vertalen jouw visie in je interieur en de rode lijn komt erin terug.