Advies aan huis - StudioZL
32
page-template,page-template-page-fullwidth-fullimage,page-template-page-fullwidth-fullimage-php,page,page-id-32,page-child,parent-pageid-30,qode-social-login-1.0.2,qode-restaurant-1.0,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-4.6,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.5,vc_responsive

Brainstormsessie

Advies aan huis, maar eigenlijk noem ik het een brainstormsessie! Zijn jullie toe aan iets nieuws? Een nieuwe woonkamer, nieuwe keuken? Of misschien wel nieuwe badkamer of slaapkamer. Zijn jullie net samen gaan wonen of hebben jullie een nieuwe huis en je hebt geen idee om het ‘thuis’ te maken? Misschien zijn jullie smaken zo verschillend en komen jullie er samen niet uit? Kunnen jullie geen knopen door hakken en hebben jullie iemand nodig die met een ‘frisse blik’ de ruimte bestudeerd? Dan is een brainstormsessie dé manier om tot een oplossing te vinden. Samen met jullie ga ik kijken hoe we jullie gekozen ruimte weer kunnen op frissen en thuis kunnen laten voelen.

Hoe werkt het?

Bij een brainstormgesprek van 2 uur bespreken we verschillende onderwerpen. Denk aan inrichting, sfeer, materialen, kleur en verlichting. Maar ook de punten waar jullie samen niet uitkomen. Ik pik eruit wat voor jullie beide belangrijk vinden en zal dit proberen om te zetten naar sfeer, kleur en materiaal. In 2 uur tijd help ik jullie met jullie interieur vragen. Ik beantwoord al jullie vragen en twijfels. We kijken samen naar wat jullie mooi vinden. Ik geef direct tips & suggesties en wie weet verlaat ik jullie huis met al wat veranderingen omdat jullie niet konden wachten!

  • 2 uur durende brainstormsessie bij jullie thuis
  • Tips & suggesties
  • Achteraf ontvangen jullie een moodboard die jullie wellicht nog een stapje verder helpen.
  • Wil je na onze brainstormsessie een interieurplan en kleuren en/materialen plan, dat kan tegen een meerprijs van 75 euro.

Prijs: 275 euro voor 2 uur inclusief een moodboard per mail achteraf. Weten jullie nu al dat 2 uur te weinig zal zijn voor al jullie vragen? Mijn uurtarief is na de 250 euro voor 2 uur, 75 euro per uur.

Wil je misschien een compleet interieuradvies? Kijk dan even naar Uitgebreid advies interieuradvies op de site.

Alle bedragen zijn: exclusief BTW. De  reiskosten binnen een straal van 30 km vanaf Eindhoven zijn gratis, daarna bereken ik € 0,30 per km.