Zakelijke Interieuradvies - StudioZL
45
page-template,page-template-page-fullwidth-fullimage,page-template-page-fullwidth-fullimage-php,page,page-id-45,page-child,parent-pageid-43,qode-social-login-1.0.2,qode-restaurant-1.0,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-4.6,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.5,vc_responsive

Het interieur van uw bedrijf is heel belangrijk. De klant moet meteen kunnen voelen, zien waar u voor staat als bedrijf. Het is een verlenging van uw identiteit en visie van uw bedrijf. In 4 jaar tijd heb ik meer dan 500 bedrijven van binnen gezien. Waar bij de ene alles precies klopte, kon de ander wat hulp gebruiken. Als ondernemer wil je daar niet mee bezig zijn. Je wil je focussen op je eigen vakgebied, laat mij jou helpen om het interieur van je bedrijf aantrekkelijk. Ik maak van jouw werkplek een fijne sfeer en inrichting. Een prettige omgeving voor uw klanten maar ook voor u en uw medewerkers! Bewezen is dat een fijne sfeer goed is voor de creativiteit en productiviteit van u en uw medewerkers.

Uitgebreid interieuradvies voor bedrijven

Wat kan u verwachten van mij is een professioneel advies over het creëren van sfeer, het gebruik van kleur-en materiaal en goed verlichting. Ik hou rekening met jullie werkzaamheden en zorg ervoor dat de ruimte(s) functioneel blijven maar wel met de juiste sfeer.

Heeft u interesse? Vraag dan een vrijbijvend intakegesprek. Ik kom dan naar u toe en samen gaan we kijken wat jullie wensen zijn, wat de identiteit is van uw bedrijf en hoe de ruimte nu gebruikt wordt of gebruikt gaat worden. U ontvangt van de intake een offerte. Na overleg en akkoord op de offerte ga ik voor u aan de slag.

Prijs: op aanvraag na intakegesprek.

Quick consult op locatie

Als bedrijfsfotograaf zie ik direct wat er binnen een bedrijf qua interieur veranderd kan worden zodat uw bedrijf net wat meer uitspringt. Kleine veranderingen kunnen al veel betekenen voor het uiterlijk. Wilt u graag weten of uw bedrijf toe is aan wat veranderingen, twijfelt u over kleuren, materiaal of wilt u graag advies? Boek dan een quick consult op locatie! Ik kom bij u langs en loop met u door uw bedrijf. Ik geef ter plekke advies. Dit duurt ongeveer 2-3 uur (afhankelijk van de grootte van uw bedrijf.

Prijs: 275 euro inclusief een moodboard + omschrijving wat we besproken hebben per mail achteraf zodat u meteen aan de slag kan gaan.

Is de quick consult u goed bevallen en u wilt mij inhuren voor een compleet interieuradvies? Dan krijgt u bij de prijs voor uitgebreid interieuradvies voor bedrijven een korting van 275 euro.

Alle bedragen zijn: exclusief BTW. De reiskosten binnen een straal van 30 km vanaf Eindhoven zijn gratis, daarna bereken ik € 0,30 per km.