Interieurfotografie

Heb jij een bedrijf en heb je goede foto’s nodig die duidelijk uitstralen waar jij voor staat als bedrijf? Professionele foto’s voor je website, social media of publicaties? StudioZL heeft al ruim 7 jaar ervaring in fotograferen van bedrijven. Ruim 700 bedrijven zijn voor de lens gegaan in Nederland, België en Duitsland. Wij zijn gespecialiseerd in de beautysector. Ideaal voor kappers, schoonheidsspecialist, masseurs enz. Maar ook zeker voor andere sectoren leveren wij de juiste foto's. Wil je graag weten wat de tarieven zijn? Neem dan even vrijblijvend contact met ons op. Ieder bedrijf is anders, iets wens. Daarom kan je het beste even een mail sturen met daarin je wensen.

Interieur
fotografie

Wat wij kunnen doen

Interieurbeelden

Wij maken foto's van alle ruimtes die je op foto wilt vanuit verschillende hoeken.

Sfeerbeelden

Sfeerfoto's geven goed weer wat de ambiance is van het bedrijf. Details, close ups.

Producten

Verkoop je naast je diensten ook producten en wil je die goed op beeld, ook dit doet StudioZL.

Medewerkers

Wie zijn jullie? Met wie hebben ze het genoegen? Daarom maken we ook portret foto's en eventueel groepsfoto

Actie foto's

Actie foto's houdt in dat we jouw of je team aan het werk zien. (Be)handelingen, verkoop, klanten enz.

Exterieur

Foto van waar het bedrijf zich bevind kan vaak als herkenningspunt worden gezien. Is geen must.

Intakegesprek

Voordat StudioZL gaat fotograferen vindt er eerst een intakegesprek plaats. Zo kunnen we kijken of het klikt, of de wensen te realiseren is en wanneer het moet plaats vinden. Tijdens de intakegesprek gaan we het hebben over jouw bedrijf, waar je voor staat en wat je wilt uitstralen. Maar ook wat de mogelijkheden zijn.
 

StudioZL gaat ook een inschatting maken hoelang de shoot zal duren. Is er een klik? Super! Dan gaat StudioZL na afloop een passende offerte maken en die mailen we naar je. In de offerte staat precies wat we voor je ga doen, wat de kosten zijn en de planning. Nu al enthousiast? Stuur dan meteen een mail naar info@studiozl.nl

 

Voorbereiding voor jou en voor ons

Offerte ontvangen en zie je het helemaal zitten? Te gek! Nu is het tijd dat wij ons gaan voorbereiden en jij. Je krijgt per mail van ons een checklist met alles wat je moet doen. Wees niet bang, je hoeft geen muren te gaan schilderen ;). Maar het is een algemene lijst met daarin tips en tricks zodat er meteen gefotografeerd kan worden. De checklist krijg je ruim een week van te voren (mits de shoot binnen een paar dagen na de intake is. Dan ontvang je het na akkoord offerte). Ook ontvang je een lijst met wat er gefotografeerd wordt. Dit is na aanleiding van ons gesprek. 

 

Click! Click!

Yes, tijd voor de shoot! Voordat er gefotografeerd wordt gaat StudioZL eerst een rondje doen door alle ruimtes waar gefotografeerd gaat worden. Er wordt gecheckt of er nog dingen moet aangepast worden. Draden worden zodanig weggewerkt als mogelijk (en anders komt de magie van photoshop te pas). Eerst worden de ruimtes gefotografeerd, dan details/producten en pas op het laatste de portret foto’s indien gewenst. 

 

StudioZL gaat ook een inschatting maken hoelang de shoot zal duren. Is er een klik? Super! Dan gaat StudioZL na afloop een passende offerte maken en die mailen we naar je. In de offerte staat precies wat we voor je ga doen, wat de kosten zijn en de planning. Nu al enthousiast? Stuur dan meteen een mail naar info@studiozl.nl

 

On roll!

Nadat er gefotografeerd is, is het tijd om alles in te laden op de computer. StudioZL maakt een selectie met het aantal afgesproken foto’s. Bewerkt deze en levert het online in de juiste resolutie per mail. Hoppa klaar voor gebruik! 

 


Zin in een fotoshoot?

Wil je nieuwe foto’s van je bedrijf en wil je graag een keer afspreken om te kijken hoe het in zijn werk gaat? Heb je vragen? Neem dan contact op via info@studiozl.nl of vul het contactformulier in. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.