Interieurontwerp

Je koopt een nieuw huis of misschien ga je samen wonen. Misschien ben je wel toe, na jaren dezelfde meubels en witte muur, aan iets nieuws. Maar waar begin je? Hoe zorg je dat je huis echt een thuis wordt? Ga je samenwonen maar hebben jullie compleet andere smaak? Hoe kom je samen tot een fijn en aangenaam interieur waar beide het gevoel hebben dat het bij ze past? Ga je verbouwen maar heb je geen idee wat nu de ideale indeling is? Ik kan je daarmee helpen! Benieuwd naar projecten die ik gedaan heb? Die vind je hier. 

Interieur
ontwerp

Wat wij voor jou kunnen betekenen

Interieuradvies

Interieuradvies voor de kleinste kamer tot de grootste. Geen ruimte is te gek, geen hoek is te raar. StudioZL kijkt graag met je mee naar de mogelijkheden. Wij zorgen ervoor dat jouw huis echt jouw thuis wordt. Geek gek is te vraag, wij denken en zoeken graag mee.

Keuken & badkamer

Waar moet je opletten? Welk materiaalcombinatie is het beste bij jullie smaak. Met de juiste indeling geniet je meer van je keuken of relax je beter in je badkamer. Maar ook kleur, licht en materiaal gebruik is ontzettend belangrijk. Wij kijken graag mee naar dé oplossing.

Advies voor verbouwing

StudioZL werkt samen met een constructeur. Nieuw huis op het oog maar wil je graag weten of er technisch wat mogelijk is? Kan die ene muur er wel uit? Samen met jou kijken we naar een oplossing en optie. ​

Laten we elkaar eerst ontmoeten

Eerst fase
Een kennismakings gesprek is wat ons betreft een belangrijk onderdeel voor het ontwerp/advies. Door de klik en feeling te hebben zal het ervoor zorgen dat je je open gaat stellen en ons meer gaat vertellen wat je wensen zijn en ook wie je bent als persoon. Daarom is een kennismakingsgesprek altijd gratis en vrijblijvend. StudioZL komt naar jou toe, je vertelt wat over jezelf, wat je wensen zijn en waar je tegenaan loopt. Daarna gaan we samen kijken om welke ruimte(s) het gaat. Is de klik er? Top! Dan gaan we na afloop een passende offerte maken en die mailen we naar je. In de offerte staat precies wat StudioZL voor je gaat doen, wat de kosten zijn en de planning. Nu al enthousiast? Stuur dan meteen een mail naar info@studiozl.nl

Meten is weten! Intakegesprek #2

Tweede fase

Offerte ontvangen en zie je het helemaal zitten? Mooi want we gaan elkaar weer zien, op de locatie (indien mogelijk). Tijdens deze afspraak zal StudioZL foto’s van de ruimtes maken en alles opmeten. Heb je een plattegrond, dat is helemaal top en die ontvangen wij dan ook graag. Tussendoor bespreken we al je wensen en eventuele eigen ideeën. Deze gaan we vertalen in een programma van eisen die je na afloopt ontvangt zodat we zeker weten dat we op een lijn zijn.

 

Laat het ontwerpen maar beginnen

Derde fase
Zodra alle informatie verzameld zijn, gaat StudioZL beginnen met de eerste schetsen en ontwerpen. Na een paar ontwerpen komen we weer samen en bespreken we de schetsen. Samen kijken we naar de mogelijkheden en geef je feedback. Om tot de perfecte passende ontwerp te komen is het belangrijk dat we tussendoor contact houden. In deze fase krijg je al meer inzicht wat de feeling, de kleuren, materiaalgebruik, de sfeer en indeling gaan worden.
 
 

The final!

Laatste Fase

Werd je enthousiast van de schetsontwerpen? Dan wordt het nu helemaal te gek want StudioZL ga het nu afmaken. We verzamel alles bij elkaar zodat het dadelijk een mooi geheel is. Een ontwerp dat jou uitstraalt. Waar jij voor staat, waar je blij van wordt en elke dag met een glimlach je huis binnenkomt. Als alles is afgerond komt StudioZL weer bij jou om alles te presenteren. Je ontvangt alles in een adviesboek met de 2D of 3D tekeningen. Het adviesboek is net als een kookboek: alle ingrediënten en stappen staat erin. Je kan zo het ontwerp maken of laten maken. 

 


Enthousiast geworden?

Heb je nog een vraag of wil je direct een afspraak maken met ons? Neem dan contact op via info@studiozl.nl of vul het contactformulier in. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.