Bonjour!

Bonjour! Mijn naam is Zélia Lemoine. StudioZL is ontstaan door mijn passie voor interieur en fotografie. In 2012 ben ik afgestudeerd aan de Kunst Academie in Utrecht als interieurontwerper. Na mijn studie lag mijn focus op fotografie. Ik wilde daarin verder ontwikkelen. Maar het gemis van interieur werd steeds groter waardoor ik toch weer ben gaan ontwerpen. Door mijn ervaring in interieurfotografie en mijn ruimtelijke inzicht kan ik mijn twee passie goed combineren.

In 2017 ben ik mijn droom gaan najagen en heb ik StudioZL opgericht. StudioZL bestaat uit interieurontwerpen en fotografie. In 5 jaar heb ik meer dan 700 bedrijven mogen fotograferen en dat doe ik tot de dag van vandaag nog steeds met veel plezier. Ik zorg ervoor dat jouw bedrijf of huis perfect op foto komt.

Ontwerpen blijft mijn grootste passie. Ik geef niet alleen interieuradvies maar ik zoek ook naar oplossingen voor jullie interieur. Ik ga graag op onderzoek uit en kom met een concept en ontwerp dat precies aansluit bij jullie wensen.

Ik werk samen met een constructeur waardoor geen opdracht te groot of ingewikkeld is.

Neem vooral contact met ons op. Je kan altijd een vrijblijvend intake gesprek aanvragen om te kijken of wij de juiste klik hebben!

A bientôt!

Zélia Lemoine

info@studiozl.nl

OPLEIDINGEN